Comunicación en salud : Efectividad de las aplicaciones móviles de salud en la diabetes
Mañas Blanco, Clàudia
Terrón Blanco, José Luis, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Comunicació en salut: Efectivitat de les aplicacions mòbils de salut en la diabetis
Títol variant: Health Communication : Efectiveness of mobile health applications in diabetes
Data: 2016
Descripció: 147 pag.
Resum: La següent investigació té com a objectiu estudiar el nou territori que actualment estan conquistant les aplicacions mòbils: la salut, o més ben dit, la eSalut. Ho fem en el context d'una de les patologies més imperants a Espanya i arreu del món, amb la intenció d'esbrinar si, a través d'aquestes aplicacions, pot haver una eina eficient d'autogestió per tal d'adherir al pacient al seu tractament, reduint així els índexs de prevalença de la malaltia, els quals no paren d'augmentar any rere any.
Resum: La siguiente investigación pretende estudiar el nuevo territorio que actualmente están conquistando las aplicaciones móviles: la salud, o mejor dicho, la eSalud. Lo hacemos en el contexto de una de las patologías más prevalentes en España y en el mundo: la diabetes, con la intención de averiguar si, a través de estas aplicaciones, puede hallarse una herramienta eficiente de autogestión para adherir al paciente a su tratamiento, reduciendo así los índices de prevalencia de la enfermedad, los cuales no paran de aumentar año tras año.
Resum: The following research aims to study the new territory that are currently conquering mobile applications: the Health, or better said, the eHealth. We want to do it in the context of one of the most prevalent diseases in Spain and also in the world, with the intention to find out if, through these applications, can be an efficient tool of self-management to accede to the patient to his treatment, thus reducing the prevalence rates of the disease, which do not stop to increase year after year.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Diabetis ; Salut ; Comunicació, Sistemes mòbils de ; Telèfon mòbil



147 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-26, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir