Pla de comunicació d'una escola d'arts escèniques a Barcelona
Roca Fargas, Oriol
Alavedra Comas, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Plan de comunicación de una escuela de artes escénicas en Barcelona
Títol variant: Communication plan for a performing arts school in Barcelona
Data: 2016
Descripció: 60 pag.
Resum: Elaboració d'un pla de comunicació d'una nova escola d'arts escèniques a Barcelona. En el treball contempla l'anàlisi de l'entorn i de la competència, la identitat corporativa de la marca, els objectius, el tret diferencial i l'estratègia comunicativa. S'han desenvolupat accions comunicatives, les quals compten amb un pressupost determinat i s'han analitzat posteriorment per veure si són viables o no.
Resum: Elaboración de un plan de comunicación de una nueva escuela de artes escénicas en Barcelona. El trabajo contempla el análisis del entorno y de la competencia, la identidad corporativa de la marca, los objetivos, el rasgo diferencial i la estrategia comunicativa. Se han desarrollado acciones comunicativas, las cuales cuentan con un presupuesto determinado, y se han analizado posteriormente para ver si son viables o no.
Resum: Development of a communication plan for a new performing arts school in Barcelona. The work includes the analysis of the environment and competition, corporate brand identity, objectives, the distinguishing feature and the communication strategy. I developed communicative actions, which have a certain budget, and were subsequently analyzed to see if they are viable or not.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació ; Arts escèniques ; Estratègia



60 p, 4.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-27, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir