TheHive : detector de vulnerabilitats en sistemes d'entorns locals
García Galán, Raquel
Fàbregues, Àngela, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: TheHive : vulnerabilities detector in local environment systems
Títol variant: TheHive : detector de vulnerabilidades en sistemas de entornos locales
Data: 2016-06-28
Resum: En els últims anys la major part de la informació que es genera és emmagatzemada en format digital en sistemes que probablement tenen accés a Internet. Qualsevol node que formi part d'aquesta gran xarxa és vulnerable a ser atacat. Amb l'evolució d'Internet i la facilitat d'accés per part de qualsevol usuari produeix que els atacants cada cop estiguin més preparats. Fa unes dècades, la seguretat informàtica no es considerava com un terme important al qual parar atenció. Com és habitual en l'ésser humà, només pren notorietat allò que es pot percebre visualment. No ha estat fins fa uns anys, i ara amb l'accentuació de l'ús massiu de les xarxes socials on els usuaris han compartit informació indiscriminadament a través de la xarxa, que no s'ha pres consciència del perill real que corren les dades en viatjar a través de la xarxa. És per això que la seguretat informàtica ha esdevingut en els últims anys un àmbit crucial en el qual estan invertint empreses, institucions i organitzacions. Ara les organitzacions són conscients que la informació és un dels béns amb més valor que posseeixen i que ha de ser protegida.
Resum: In recent years most of the information generated is stored in digital systems that probably have Internet access. Any computer that is part of this great network is vulnerable to be attacked. The Internet evolution and the ease of access by any user, allow the attackers to be more prepared . A few decades ago peole didn't see security as an important term to pay attention. As is common, humans pay attention only to what can be seen. It was not until a few years ago, and now with the massive use of social networks where users share a lot of information through the net, that people haven't realized the real danger of data travelling through the wast network. That's why computer security has become in recent years a crucial area in which enterprises, institutions and organizations are invesging. They are aware that information is the most valuable properties that possess and must be protected.
Resum: En los últimos años la mayor parte de la información que se genera es almacenada en formato digital en sistemas que probablemente tienen acceso a Internet. Cualquier nodo que forme parte de esta gran red es vulnerable a ser atacado. La evolución de Internet y la facilidad de acceso por parte de cualquier usuario produce que los atacantes cada vez estén más preparados. Hace unas décadas, la seguridad informática no se consideraba como un término importante al que prestar atención. Como es habitual en el ser humano, sólo toma notoriedad lo que se puede percibir visualmente. No ha sido hasta hace unos años, y ahora con la acentuación del uso masivo de las redes sociales donde los usuarios han compartido información indiscriminadamente a través de la red, que no se ha tomado conciencia del peligro real que corren los datos al viajar a través de la red. Es por ello que la seguridad informática se ha convertido en los últimos años en un ámbito crucial en el que están invirtiendo empresas, instituciones y organizaciones. Ahora las organizaciones son conscientes de que la información es uno de los bienes con más valor que poseen y que debe ser protegida.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Seguretat ; Vulnerabilitats ; Xarxa ; Host ; Port ; Sistema operatiu ; Servei ; Fingerprinting ; TCP/IP ; Sockets ; XML ; SQLite3 ; Python ; Security ; Vulnerabilities ; Network ; Operation system ; Service ; Seguridad ; Vulnerabilidades ; Red ; Puerto ; Sistema operativo ; Servicio



8 p, 656.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir