Big Data : análisis y visualización de grafos utilizando Neo4J
Tilmatine Pérez, Harún
Casas Roma, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Big Data : analysis and graph visualization using Neo4J
Títol variant: Big Data : anàlisi i visualització de grafs utilitzant Neo4j
Data: 2016-06-27
Resum: En los últimos años la sociedad ha ido evolucionando a pasos agigantados junto de la mano de las nuevas tecnologías. Hace unos pocos años la cantidad de personas que disponían de conexión a Internet no era muy alta, y la vida social en la red se limitaba a unas salas de chat. A lo largo de estos años las redes sociales han ido evolucionando cambiando la forma de interactuar con los demás y son cada vez más populares, siendo extremadamente difícil encontrar una persona que no sea usuario de alguna. La información es poder, y la cantidad de datos que generan estas redes sociales es descomunal, el problema es la capacidad analizar tal cantidad de datos. En este proyecto se verá un procedimiento de análisis de la red social Twitter.
Resum: During the last few years society has been evolved a lot with new technologies. A few years ago the number of people who had Internet connection was very low and the social life in the network was limited to a chat room. Through the years, social networks have improved so much by changing the way to interact with other users and now they are incredibly popular, being extremely difficult to find a person who is not a user of some social network. Information is power, and the amount of data generated by these social networks is huge, the problem is the ability to analyze so much data. In this project will see how to analyze the social network Twitter.
Resum: En els últims anys la societat ha anat evolucionant a passos engegantits junt de la mà de les noves tecnologies. Fa uns pocs anys la quantitat de persones que disposaven de connexió a Internet no era molt alta, i la vida social a la xarxa es limitava a unes sales de xat. Al llarg d'aquests anys les xarxes socials han anat evolucionant canviant la forma d'interactuar amb els altres i són cada vegada més populars, sent extremadament difícil trobar una persona que no sigui usuari d'alguna. La informació és poder, i la quantitat de dades que generen aquestes xarxes socials és descomunal, el problema és la capacitat analitzar tal quantitat de dades. En aquest projecte es veurà un procediment d'anàlisi de la xarxa social Twitter.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Neo4J ; Twitter ; Crawler ; Visualització ; D3.js ; Grafs ; Visualización ; Grafos ; Visualization ; Graph



12 p, 646.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir