Estudi e implantació d'un ERP a una empresa tèxtil
Valera Prado, Edgar
Sánchez Castelló, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Study and implementation of an ERP system in a textile company
Títol variant: Estudio e implementación de un ERP en una empresa textil
Data: 2016-06-27
Resum: La motivació per realitzar aquest estudi ve donada per la situació actual de les empreses que estan en expansió i necessiten una eina per gestionar tota l'organització. Aquest document pretén definir de forma clara i concisa les diferents fases que es porten a terme durant l'estudi d'un ERP(Enterprise Resource Planning) i la seva posterior implementació a una empresa, en aquest cas tèxtil. S'exposarà els objectius principals del projecte així com un petit estudi de l'empresa a la qual implementarem l'ERP. Posteriorment es mostrarà la metodologia i planificació escollida per assegurar que el projecte finalitzi de la manera esperada. Per acabar veurem la bibliografia a la qual ens hem adreçat per informar-nos correctament i poder realitzar el nostre estudi.
Resum: The motivation for this study comes from the current situation of the companies that are expanding themselves and needing a tool to manage its organization. This document aims to define in a clear, brief way the different phases that are carried out during the study of an ERP (Enterprise Resource Planning) and its implantation in a textile company. The main project objectives will be presented, as well as a little study of the enterprise in which we will implant the ERP. Afterwards, the metodology and planning chosen to guarantee that the project concludes in the right way will be presented. In the end, we will find the bibliography which has been used to get information properly and be able to do the study.
Resum: La motivación para realizar este estudio viene dada por la situación actual de las empresas que están en expansión y necesitan una herramienta para poder gestionar toda la organización. Este documento pretende definir de forma clara las diferentes fases que se llevan a cabo durante el estudio de un ERP (Enterprise Resource Planning) y su posterior implementación en una empresa, en este caso es textil. Se expondrán los objetivos principales del proyecto así como un pequeño estudio de la empresa en la cual implementaremos el ERP. Posteriormente se mostrará la metodología y planificación escogida para asegurar que el proyecto finalice de la manera esperada. Para acabar veremos la bibliografía a la que nos hemos dirigido para informarnos correctamente y poder realizar nuestro estudio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: ERP ; Open Source ; Propietari ; Tèxtil ; Propietario ; Proprietary ; Textile



10 p, 882.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir