Peculiaritats de l'accés dels Tècnics de Suport a la Recerca a les Universitats Públiques Catalanes : accés per la via laboral a l'Administració Pública
Ferrer Argelich, Susana
Pérez Pérez, Jorge, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Data: 2016
Descripció: 48 pag.
Resum: La contractació de Tècnics de Suport a la Recerca (TSR) és la via més habitual que utilitza el Personal Docent i Investigador de les Universitats Públiques per tenir personal d'assistència en el desenvolupament dels seus projectes d'investigació. Aquesta figura contractual, de caràcter temporal, ha suposat a la llarga un problema per a les pròpies universitats, atès el perllongament dels contractes més enllà de lo legalment establert per necessitats del propi projecte al que donen suport. Aquest estudi analitza les causes i efectes què, tant per les universitats com pels treballadors afectats, representen, així com l'evolució doctrinal al respecte. Aquesta aproximació vol generar una reflexió sobre la discordança que suposa l'aplicació del Dret del Treball i el respecte als principis.
Resum: The hiring of Technicians to Support Research (TSR) is the most common way used by the teaching and research staff of public universities to have assistance personal in the development of their research projects. This figure contract, temporary, has been a problem in the long term for the own universities, given the extension of contracts beyond this legally established, for needs of the own project to that support. This study analyses the causes and effects which, both by universities and by the workers affected, they represent, as well as the doctrinal evolution in this respect. This approach wants to generate a reflection on the discordance that involves the application of Labour Law and the respect for constitutional principles on the access to Public Administration.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Investigadors ; Contractació ; Catalunya ; Universitats públiques ; Treballadors ; Contractes



48 p, 577.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Dret. TFG

 Registre creat el 2016-09-30, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir