Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/165340
Influence of dietary polyunsaturation level on alfa tocopherol content in chicken meat
Cortinas Hernández, Lucía
Baucells Sánchez, Maria Dolores
Villaverde Haro, Cecília
Guardiola Ibarz, Francesc
Jensen, S.K.
Barroeta, Ana Cristina

Títol variant: Einfluss des Grades der Ungesättigtheit der Fettsäuren im Futter auf den Gehalt an alpha Tocopherol im Hühnerfleisch
Data: 2006
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Pollastres -- Cria i millora ; Pollastres de carn -- Nutrició
Publicat a: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 70 Núm. 3 (2006) , ISSN 0003-9098



8 p, 202.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-05, darrera modificació el 2016-10-06



   Favorit i Compartir