Nova facultat de Veterinària
Fàbregas i Comadran, Xavier prod.

Títol variant: Nueva facutad de Veterinaria
Títol variant: New Veterinary faculty
Data: Bellaterra] : 1987
Descripció: 15 min.
Resum: Amb motiu de la inauguració de la nova Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a 08193-Bellaterra, un professor col·laborador, Xavier Fàbregas i Comadran, s'engresca a filmar un video de presentació de la nova facultat: situació, infraestructures i instal·lacions, estudis, serveis i recerca. La llicenciatura de Veterinària s'inicia a la UAB el curs 1982-1983 en ubicacions provisionals de Ciències i de Medicina. La nova facultat, situada al turó sobre el Rectorat, comença a impartir classes el curs acadèmic 1987-1988. Producció sense ànim de lucre.
Resum: Con motivo de la inauguración de la nueva Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en 08193-Bellaterra, un profesor colaborador, Xavier Fàbregas i Comadran, se animan a filmar un video de presentación de la nueva facultad: situación, infraestructuras e instalaciones, estudios, servicios e investigación. La licenciatura de Veterinaria se inicia en la UAB el curso 1982-1983 en ubicaciones provisionales de Ciencias y de Medicina. La nueva facultad, situada en la colina sobre el Rectorado, empieza a impartir clases el curso académico 1987-1988. Producción sin ánimo de lucro.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Vídeo
Matèria: Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària





Nova facultat de Veterinària
148.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Xavier Fàbregas i Comadran, materials de curs
Documents gràfics i multimèdia > Vídeos

 Registre creat el 2016-10-07, darrera modificació el 2023-07-25



   Favorit i Compartir