Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Grashorn, M. A.

Data: 1999
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Aviram ; Cria i millora
Publicat a: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35, ISSN 0003-9098



7 p, 708.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-13, darrera modificació el 2024-02-23



   Favorit i Compartir