Bibliografía: comida, cocina y gastronomía mediterránea (II)
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography: food-mediterranean cooking (II)
Títol variant: Bibliografia: menjar, cuina i gastronomia mediterrània (II)
Data: 2016
Descripció: 9 pag.
Resum: Los más afamados críticos gastronómicos han encumbrado los restaurantes y cocineros de las Españas a los primeros puestos de la cocina mundial y han puesto de moda la cocina y la gastronomía, sobre todo, la mediterránea. Existe una muy buena y variada bibliografía publicada en castellano, catalán y francés sobre esta temática. Se presenta la selección de esta segunda entrega de referencias de libros, la mayoría propiedad del autor, sobre comida, cocina, gastronomía, alimentación y productos de la ribera norte del Mediterráneo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Informe
Matèria: References ; Food ; Mediterranean cooking ; Referencias ; Comida ; Gastronomía ; Cocina mediterránea ; Bibliografia ; Menjar ; Gastronomia ; Cuina mediterrània



9 p, 199.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2016-11-07, darrera modificació el 2023-01-26



   Favorit i Compartir