Doctorado en Ciencia de los Alimentos
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Títol variant: Doctorat en Ciència dels Aliments
Data: Bellaterra 2012
Descripció: 40 pag.
Resum: El programa de doctorat en Ciències dels Aliments té l'objectiu de proporcionar un marc adequat per a la formació d'investigadors i professionals en les àrees de la ciència i tecnologia dels aliments i de la nutrició, que permetin la consecució de projectes d'investigació científica i de desenvolupament tecnològic destinats a garantir i millorar la qualitat i seguretat de processos i productes alimentaris. El programa de doctorat inclou l'elaboració, presentació i defensa de la tesi doctoral i tenen una durada de tres anys.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Ciència dels Aliments [5600164]
Pla d'estudis: Doctorats
Document: Altres



Memòria
68 p, 788.9 KB

Resolució verificació
2 p, 57.0 KB

Renovació de l'acreditació
2 p, 115.3 KB

Avaluació AQU acreditació
4 p, 71.0 KB

Avaluació Sol·licitud Verificació
3 p, 75.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Memòries de titulacions

 Registre creat el 2016-11-15, darrera modificació el 2023-06-28



   Favorit i Compartir