Efecto de la suplementación enzimática en dietas para lechones
Mascarell, J.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Puchal i Mas, Francesc 1933-
Brufau de Barbera, Joaquim
Bach, R.

Data: 2010
Descripció: 6 pag.
Resum: El objetivo de este trabajo fue el de valorar la respuesta a la suplementación enzimática de la dieta con distintos enzimas microbianos en lechones en fase de transición.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Informe
Matèria: Bestiar porcí



6 p, 358.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, documents de recerca
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2016-11-16, darrera modificació el 2022-09-12



   Favorit i Compartir