visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària |
Fecha: | 2016-17 |
Resumen: | Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Conèixer i comprendre els conceptes i premisses bàsiques dins de l'àmbit de la higiene i seguretat alimentària. 2. Identificar els principals perills biòtics I abiòtics que poden vehicular-se a través de la cadena alimentaria. 3. Conèixer els orígens dels processos de transmissió alimentària, la seva epidemiologia i els factors contribuents. 4. Analitzar i identificar els principals factors contribuents en els brots de toxxinfeccions alimentàries. 5. Comprendre la importància de la neteja i desinfecció en la reducció dels riscos d'origen alimentari. 6. Dissenyar I implementar sistemes de control I prevenció en seguretat alimentaria. 7. Dissenyar i aplicar els sistemes d'autocontrol (APPCC) en els establiments dedicats a La restauraciócol·lectiva. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català |
Plan de estudios: | Grau en Direcció Hotelera |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
7 p, 397.9 KB |