Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/167431
Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens
Schiavone, A.
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores

Data: 2001
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: conferenceObject
Matèria: Pollastres ; Nutrició ; Aliments ; Eritròcits
Publicat a: , 2001



1 p, 112.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells Sánchez > María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-29, darrera modificació el 2017-03-10



   Favorit i Compartir