Oxidation in fresh and spray-dried omega 3 and omega 6 fatty acid enriched eggs. Vitamin E and canthaxantin
Galobart i Cots, Jaume
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Guardiola Ibarz, Francesc

Data: 2003
Resum: Consumption of products enriched in co3 fatty acids such broiler meat or eggs are associated to health benefits. However, the increase in unsaturation of the lipids present in the food may cause a reduction in its oxidative stability, decreasing its nutritive and organoleptic value and producing toxic lipid oxidation products. Supplementation of animal diets with natural antioxidants.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Pòster de congrés
Matèria: Ous ; Anàlisi
Publicat a: , 2003



1 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-30, darrera modificació el 2023-03-06



   Favorit i Compartir