XIII Congrés Nacional de Geografia: Geografia y nuevos procesos territoriales (Sevilla, setembre-octubre 1993)
Baylina Ferré, Mireia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Llurdés Coit, Joan Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Data: 1994
Resum: Geograja y nuevosprocesos territoriales és I'epigraf general del XIII Congrés Nacional de Geografia, organitzat per l'AsociaciÓn de Geógrafos Españoles i la Secció de Geografia de la Universitat de Sevilla. Un lema que reflecteix el caràter dinàmic dels estudis de geografia per tal de poder explicar les transformacions recents dels espais i detectar-hi, amb una visió prospectiva, situacions i tendències.
Resum: Geografia y nuevos procesos territoriales es el epigrafe general del XIII Congreso Nacional de Geografia, organizado por la Asociación de Geógrafos Espaiioles y la sección de Geografia de la Universidad de Sevilla. Un lema que refleja el carácter dinámico de los estudios de geografia para poder explicar las transformaciones recientes de los espacios y detectar, con visión prospectiva, situaciones y tendencias.
Resum: Geogrphie et nouveaux process territoriam est l'épigraphe général du XIII Congrè National de Géographie, organisé par l'Association des Géographes espagnols et la Section de Géographie de l'Université de Séville. Un thème qui reflete le caractere dynamique des àtudes de géographie, qui permettent d'expliquer les transformations récentes des espaces et d'en détecter les situations et les tendences, dans une perspective prospective.
Resum: Geography and New Spatial Processes was the general theme of XIII National Geography Congress organized by the Association of Spanish Geographers and the Division of Geography of the University of Seville. The theme reflects the dynamic nature of geographical studies in an attempt to explain recent spatial transformation and to detect their characteristics and tendencies from a prospective point of view.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 25 (1994) p. 167-170, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41655


4 p, 119.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-09, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir