¿Qué aporta la Soberanía Alimentaria?
Consejo Editor de la Revista Soberanía Alimentaria

Data: 2012
Resum: Agradecemos las opiniones que hiladas construyen este artículo. Un tejido de comentarios de personas diferentes, pero con un argumento común, la defensa de la Soberanía Alimentaria. En ellas nos explican sucintamente que significa para ellas y ellos el compromiso por la Soberanía Alimentaria.
Nota: El artículo cuenta con las contribuciones de Rosa Regàs (escritora), Miguel López (COAG Tenerife), Miquel Ortega (Fundació ENT), Beatriz Gascó Verdier (CIP), Javier Guzmán (Veterinarios Sin Fronteras), Alex Guillamón (Entrepueblos), Ana Etxenique (CECU), Ricardo Pérez Palacios (Granja Escuela Cando, Corullón, León), Elisa Oteros (RedES para la Sostenibilidad), Alberto Acosta (Ecuador), Belén Verdugo (CERES), Alicia H. Puleo (académica), Vicent Bordera (agricultor), Juan Clemente (La Peira), Xavier Montagut (Xarxa de Consum Solidari), Inés Payá (activista), Joseba Gotzon (Mundubat), Ricard Cots (consumidor), Peru Sasia (Fiare) y José Esquinas Alcázar (Universidad de Córdoba).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Sobirania alimentària
Publicat a: Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 10 (julio 2012) , p. 43-50, ISSN 2013-7567



8 p, 160.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG) > Soberanía alimentaria
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2017-02-21, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir