Home > Articles > Published articles > Ideen un mètode per evitar la regurgitació recurrent |
Additional title: | Idean un método para evitar la regurgitación recurrente |
Additional title: | A new method to suppress human rumination |
Date: | 2017 |
Abstract: | La ruminació, la tornada del menjar cap a la boca després de ser ingerida, pot ser un problema menor o dur a complicacions nutricionals severes. L'equip del professor del Departament de Medicina de la UAB i investigador de l'Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d'Hebron Fernando Azpiroz ha desenvolupat un mètode per ensenyar a qui la pateix a modular l'activitat muscular fins a suprimir aquest comportament. |
Abstract: | La rumiación, la vuelta de la comida hacia la boca después de ser ingerida, puede ser un problema menor o llevar a complicaciones nutricionales severas. El equipo del profesor del Departamento de Medicina de la UAB e investigador del Instituto de Investigación Hospital Universitario Vall d'Hebron Fernando Azpiroz ha desarrollado un método para enseñar a quienes la padecen a modular la actividad muscular hasta suprimir este comportamiento. |
Abstract: | Rumination, the regurgitation of recently ingested food into the mouth, can be a minor problem or lead to severe nutritional complications. Professor Fernando Azpiroz, from the UAB Department of Medicine and Vall d'Hebron Research Institute, and his team, have developed a new method to show people suffering from rumination how to modulate their muscular activity in order to suppress it. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català, Castellà i Anglès |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Published in: | UAB divulga, Febrer 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 37.2 KB |
Español 2 p, 172.9 KB |
English 2 p, 171.3 KB |