En el centenari de la fundació dels Annales de Géographie
Riudor i Gorgas, Lluís (Universitat Pompeu Fabra)

Data: 1993
Resum: Les Annales de Géographie sont déjà centenaires. Pour cette raison l'equipe de rédaction de DOCUMENTS D'ANALISI GEOGRAFICA a voulu présenter dans ce numero quatre articles qui veulent Etre un modeste hommage à une revue qui a été pendant un siècle le témoin fidèle de l'évolution de notre discipline et le principal porte-parole de la géographie francaise dont l'influence en Espagne a été prépondérante pendant plusiers décennies.
Resum: The Annales de Géographie are already one hundred years old. In order to celebrate this anniversary, the Editorial Board of DAG presents in this issue four articles that intend to be a modest homage to the journal. The Annales have been a faithful wittness of the evolution of our discipline for the last century, and the leading voice in French Geography, the importance of wich in Spain was decissive during several decades.
Resum: Los Annales de Géographie han cumplido ya cien aííos de existencia. Por este motivo el equipo de redacci6n de DOCUMENTS D'ANALISI GEOGRAFICA presenta en este número cuatro artículos que pretenden ser un modesto homenaje a una revista que ha sido durante un siglo el testimonio fiel de la evolución de nuestra disciplina y el principal portavoz de la geografia francesa cuya influencia en España fue decisiva durante algunas décadas.
Resum: Els Annales de Geographie han complert ja cent anys d'existència. Per aquest motiu, l'equip de redacció de DOCUMENTS PANALISI GEOGRAFICA presenta en aquest número quatre articles que pretenen ser un modest homenatge a una revista que ha estat durant un segle el testimoni fidel de l'evolució de la nostra disciplina i el principal portaveu de la geografia francesa, la influència de la qual a Espanya va ser decisiva durant algunes dècades.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 22 (1993) p. 7-9, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41575


3 p, 105.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-11, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir