El currículo nacional en Inglaterra y Gales
Boardman, David

Data: 1992
Resum: La Loi de Réforme de 17Enseignement de 1988 prescrit un unique curriculum national pour toutes les écoles publiques de l'Angleterre et du Pays de Galles. Cet article envisage les différents etapes qui couvrent les onze années d'enseignement obligatoire ainsi que les buts spécifiques et les prograrnmes scolaires en géographie.
Resum: The Educational Reform Act (1988) requires a national curriculum to be taught in all state schools in England and Wales. This paper describes the key stages wich cover the eleven years of compulsory schooling and the attaintrnent targets and programmes of study in geography.
Resum: La Ley de Reforma Educativa de 1988 dispone para todos los centros públicos de Inglaterra y el País de Gales un Único curriculo nacional para todos los niveles de la educación no universitaria. Este articulo presenta la estructura actual del sistema educativo y señala los objetivos específicos de la enseñanza de la geografia y los principales bloques de contenidos que se incluyen en la programación.
Resum: La Llei de Reforma Educativa del 1988 disposa que a totes les escoles públiques d'Anglaterra i del País de Gal·les s'unifiqui tot l'ensenyament en un únic curriculum nacional. Aquest article presenta l'actual estructura del sistema educatiu a la Gran Bretanya i assenyala els objectius específics de l'ensenyament de la geografia i els principals blocs de continguts inclosos en la programació.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 21 (1992) p. 127-133, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41561


7 p, 271.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-11, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir