XII Trobada d'Estudiants de Geografia i Joves Geògrafs (Valladolid, 1989)
Martínez, Xavier
Gasull, Joan
Sánchez, Francisco

Data: 1989
Resum: La douzitme rencontre d'Étudiants en Géographie et de Jeunes Géographes s'est tenue a I'Université de Valladolid du 27 au 30 mars 1989 et a rassemblé 240 étudiants. Les 25 communications présentees ont touché 21 trois grands thèmes: «Inégalités et sousdéveloppement», «Theorie, méthodologie et perspectives en géographie» et «Géographie du loisir». Certaines communications ont été présentées dans une scéance «thème libre» et ont porté sur la géographie féministe, les questions d'urbanisme, la cartographie et sur l'utilisation du matériel littéraire dans les étude géographiques.
Resum: Two hundred and forty students attended the XIIth Meeting of Geography Students and Young Geographers, which was held at the University of Valladolid between 27th and 30th March 1989. Twenty-five papers covering three major topics were presented. The topics were: «Ineguality and underdevelopment», «Theory, Methodology, and Perspectives in Geographyn» and «The Geography of Leisure». Some additional papers were presented in a «free topic» session on the following subjects: gender geography, urban planning questions, cartography and the application of literature to geographical studies.
Resum: El XII Encuentro de Estudiantes de Geografia y Jóvenes Geógrafos se celebro en la Universidad de Valladolid del 27 al 30 de marzo de 1989 con una asistencia de 240 estudiantes. Se presentaron 25 comunicaciones, que se agruparon en tres grandes temas: «Desigualdades y Subdesarrollo», «Teoria, metodologia y perspectivas de la geografia» y «Geografia del Ocio». Algunas comunicaciones se presentaron en una sesión de «tema libre» y las temáticas tratadas fueron la geografia del género, cuestiones de urbanismo, cartografia y la utilización de material literario para los estudios geográficos.
Resum: La XII Trobada d'Estudiants de Geografia i joves Geografs es va celebrar a la Universitat de Valladolid del 27 al 30 de marG de 1989, amb una assistència de 240 estudiants. Es van presentar 25 comunicacions, que es van agrupar en tres grans temes: «Desigualtats i Subdesenvolupament», «Teoria, metodologia i perspectives de la geografia» i «Geografia de l'Oci». Algunes comunicacions es van presentar en una sessió de demà lliuren i les temàtiques que es van tractar van ser la geografia del gbnere, qüestions d'urbanisme, cartografia i la utilització del material literari per als estudis geografies.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 15 (1989) p. 123-128, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41481


5 p, 144.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-16, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir