Treball de final de grau [102018]
Blanch Gelabert, Sílvia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Degree Project
Títol variant: Trabajo de fin de grado
Data: 2017-18
Resum: El Treball Fi de Grau (TFG) ha de ser un projecte orientat al desenvolupament d'una recerca o una innovació que es desenvolupi en el camp professional de l'àmbit de la titulació. Els models per desenvolupar el TFG poden ser variats, l'estudiant pot decidir fer una recerca o una proposta d'innovació contextualitzada en el centre on ha realitzat les pràctiques o bé pot decidir emmarcar-ho en un altre context. També hi ha la possibilitat d'elaborar un treball d'aprofundiment o informe sobre una temàtica específica o transversal. Sota aquesta premissa, es podrien plantejar dues alternatives de treball. Una primera associada a les pràctiques externes realitzades, siguin o no les de pràctiques de 4rt, i una segona sense vinculació directa a les pràctiques externes.
Resum: The Final Year Project (FYP) involves undertaking a research project or producing innovative work in a professional area related to the Degree in Early Childhood Education. FYPs may be developed in various formats -students may decide to complete research or present a proposal for innovation contextualised in the educational setting where they completed their work placements, or they may choose a different context. Alternatively, students may choose to produce an in-depth analysis of, or a report on, a specific or general topic. Therefore, two work alternatives are envisaged: a project linked to work placement completed by the students (whether on their 4th year or other) or a project without any direct link to work placement.
Resum: El Trabajo Final de Grado (TFG) tiene que ser un proyecto orientado al desarrollo de una investigación o una innovación que se desarrolle en el campo profesional del ámbito de la titulación. Los modelos para desarrollar el TFG pueden ser variados, el estudiante puede decidir hacer una investigación; o una propuesta de innovación contextualizada en el centro donde ha realizado las prácticas; o bien puede decidir enmarcarlo en otro contexto. También la posibilidad de elaborar un trabajo de profundización o informe sobre una temática específica o transversal. Bajo esta premisa se podrían plantear dos alternativas de trabajo. Una primera asociada a las prácticas externas realizadas, sean o no las de prácticas de 4º, y una segunda sin vinculación directa a las prácticas externas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Infantil [2500797]
Pla d'estudis: Grau en Educació Infantil [847]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 82.0 KB

Anglès
4 p, 76.6 KB

Castellà
4 p, 75.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir