Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/179965
Nous mecanismes moleculars expliquen per què el rostoll del blat de moro és indigest per als remugants
Caparros Ruíz, David (Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG))

Data: 2017
Resum: Un estudi liderat per investigadors del programa de metabolisme de plantes i enginyeria metabòlica del CRAG obre les portes a l’obtenció de varietats de blat de moro que produeixin palla de més valor nutricional.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 376.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2017-07-25, darrera modificació el 2017-07-26



   Favorit i Compartir