Plan estratégico de lanzamiento y comunicación de la marca Milo, de Nestlé, en España
Ariza Soisa, Paula
Castellblanque, Mariano, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 70 pag.
Resum: Milo, de Nestlé, és una marca de beguda soluble composta per cacau en pols i malt per ser diluïda en llet. Està directament relacionada amb l'esmorzar, l'energia i l'esport, sent en els seus inicis (1934) una beguda dirigida a esportistes. En l'actualitat, Milo té una forta presència a Àsia, Oceania i Amèrica Llatina però no es comercialitza a Espanya. Aquest projecte planteja un pla estratègic de llançament i comunicació per introduir Milo en el mercat espanyol.
Resum: Milo, de Nestlé, es una marca de bebida soluble compuesta por cacao en polvo y malta para ser diluida en leche. Está directamente relacionada con el desayuno, la energía y el deporte, siendo en sus inicios (1934) una bebida dirigida a deportistas. En la actualidad, Milo tiene una fuerte presencia en Asia, Oceanía y América Latina pero no se comercializa en España. Este proyecto plantea un plan estratégico de lanzamiento y comunicación para introducir Milo en el mercado español.
Resum: Milo, from Nestlé, is a brand of soluble drink composed of cocoa powder and malt to be diluted in milk. It is directly related to breakfast, energy and sports, being in its infancy (1934) a drink aimed at athletes. Currently, Milo has a strong presence in Asia, Oceania and Latin America, but it is not commercialized in Spain. This project proposes a strategic launch and communication plan to introduce Milo to the Spanish market.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Comunicació en les organitzacions ; Marques comercials ; Màrqueting ; Sociedad Nestlé A.E.P.A



70 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-09-17, darrera modificació el 2022-06-15



   Favorit i Compartir