Comida veggie y consumidores omnívoros ¿Compatibles? : estudio sobre el consumo y la percepción de los productos veggie por parte de los consumidores no veganos
Sosa Ceballos, Elba
Menéndez Signorini, Jésica Ana Florencia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 233 pag.
Resum: Aquesta investigació recull l'estudi de la relació entre els productes veggie i els consumidors omnívors, amb l'objectiu de descobrir si en ells resideix o no una nova oportunitat de mercat per a les marques del sector. Per això s'analitzaran aspectes com el nivell de coneixement, les barreres que dificulten la seva compra, i les diferències entre homes i dones. Els resultats de la investigació ajudaran a saber si els omnívors són clients potencials, que perfil de consumidor és el més encertat i sobretot quina és la percepció que fins ara han tingut dels productes veggie.
Resum: Esta investigación recoge el estudio de la relación entre los productos veggie y los consumidores omnívoros, con el objetivo de descubrir si en ellos reside o no una nueva oportunidad de mercado para las marcas del sector. Para ello se analizaran aspectos como el nivel de conocimiento, las barreras que dificultan su compra y las diferencias entre hombres y mujeres. Los resultados de la investigación ayudaran a saber si los omnívoros son clientes potenciales, qué perfil de consumidor es el mas acertado y sobre todo cual es la percepción que hasta ahora han tenido de los productos veggie.
Resum: This research will study the relationship between veggie products and omnivorous consumers, in order to discover if there is a new market opportunity for brands in the sector. To do this, we analyze aspects such as the level of knowledge, the barriers or the differences between men and women. The results of the research help to know if the omnívores are potential clients, what profile of consumer is the most successful and what is the perception of veggie products.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Consumidors ; Vegetarianisme ; Marques comercials ; Màrqueting



233 p, 8.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-09-28, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir