Com mirem la por : creació d'una peça teatral
Escobar Sanz, Pau
Suárez Baldris, Santiago, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 58 pag.
Resum: "Com mirem la por" és una peça teatral que representa la conversa entre l'àngel i el dimoni d'un nen de dotze anys que pateix assetjament escolar. És una reflexió entre el bé i el mal en una situació molt complicada on la por és la protagonista. Al final de l'obra es faran tres entrevistes de quinze minuts a gent relacionada amb el tema amb l'objectiu de donar veu a testimonis reals relacionats amb la història que explica l'obra.
Resum: "Com mirem la por" es una pieza teatral que representa la conversación entre el ángel y el demonio de un niño de doce años que sufre acoso escolar. Es una reflexión entre el bien y el mal en una situación muy complicada dónde el miedo es el protagonista. Al final de la obra se harán tres entrevistas de quince minutos a gente relacionada con el tema con el objetivo de dar voz a testimonios relacionados con la historia que se cuenta en la obra.
Resum: "Com mirem la por" is a theatrical piece that represents the conversation between the angel and the demon of a twelve-year-old boy who is being bullied. It is a reflection between good and evil in a very complicated situation where fear is the protagonist. At the end of the work three interviews of fifteen minutes will be made to people related to the theme with the aim of giving voice to testimonies related to the story that is told in the theater piece.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Teatre ; Assetjament escolar ; Educació ; Por ; Joves



58 p, 3.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-09, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir