Initia de los Carmina Latina Epigraphica Hispaniae (Conventus Tarraconensis) (I)
Gómez Pallarès, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)

Data: 1995
Resum: Este artículo pretende mostrar un primer estado de la cuestión para avanzar en la redacción del futuro CIL XVIII (= Carmina Lutina Epigraphica), pars IV, Conventus Tarraconensis. En él presentamos una primera versión de la "población" de CLE del tenitorio, a través de sus inc. y de una mínima bibliografía de referencia. También pedimos que la comunidad científica lea el trabajo como una petición de ayuda de información para la puesta en marcha del CIL XVIII, pars 4.
Resum: This paper tries to offer a first comprehensive view in order to advance in the redaction of the future CIL XVIII (= Carmina Lutina Epigraphica), pars IV, Conventus Tarraconensis. We present the first "population" 's version of the CLE in our tenitory, through their inc. and a restricted reference bibliography. We also pray that interested scholars could read the paper as an informations' request for the forthcoming CIL XVIII, pars 4.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Inscripcions en prosa ; Incripcions en vers ; Incripció funerària ; Incripció mètrica
Publicat a: Faventia, V. 17 n. 1 (1995) p. 67-87, ISSN 2014-850X

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Faventia/article/view/51143


21 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Faventia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-10-18, darrera modificació el 2022-02-20



   Favorit i Compartir