Legislació Alimentària [103236]
Serratosa Vilageliu, Jordi
Amenós Álamo, Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Food Legislation
Título variante: Legislación Alimentaria
Fecha: 2021-22
Resumen: L'assignatura de Legislació Alimentaria és una assignatura transversal i fonamental que pretén que l'alumne sigui capaç de conèixer el marc legal per interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius de dret alimentari i les normes específiques que regulen tot el sector agroalimentari des de la producció primària fins el consumidor. Objectiu general: Identificar, analitzar i aplicar el sistema normatiu en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments. Objectius específics: Dotar als estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments d'un correcte coneixement de les eines jurídiques , tècniques i pràctiques per a un correcte coneixement del marc legal espanyol, europeu i internacionals, comunitaries i estatals que regulen la industria alimentaria per a que 1 europeu i internacionals, comunitaries i estatals que regulen la industria alimentaria per a que esdevingui útil per a la practica professional. capacitar sobre el desenvolupament dels objectius de la normalització i legislació dels aliments per tal de: - protegir al consumidor en relacio a les bones practiques profesionals incloent la etica professional - establir practiques equitatives a nivell estatal, comunitari i inyternacional - determinar prioritats - fer la publicació i divulgació de les normes.
Resumen: The course of Food Legislation is transversal and fundamental. It aims to leave students with the knowledge of the legal framework necessary to interpret, apply and develop the normative principles of food legislation. Specific rules that regulate the entirety of the agrifood sector from primary production to consumption will be covered. General objective Identify, analyse and apply the normative system in each and every one of the phases of food production and commercialization. Specific objectives To give students of the Food Science and Technology programme the legal tools, techniques and 1 To give students of the Food Science and Technology programme the legal tools, techniques and practices required for an accurate understanding of the Spanish, European and international legal framework. This knowledge should be generally applicable in a professional setting. Expound on the objectives of the normalization and legalization of foods, which aim to: - protect the consumer - establish equitable practices - determine priorities - publish and disclose said rules.
Resumen: La asignatura de Legislación Alimentaria es una asignatura transversal y fundamental que pretende conseguir que el alumno sea capaz de conocer el marco legal para interpretar, aplicar y desarrollar los principios normativos del derecho alimentario y las normas específicas que regulan el sector agroalimentario desde la producción primaria hasta el consumidor. Objetivo general: Identificar, analizar y aplicar el sistema normativo en todas las fases de producción y comercialización de los alimentos. Respetar los principios eticos y deontologicos de la profesion. Objetivos específicos: Dotar a los estudiantes del Grado de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les herramientas jurídicas, 1 Dotar a los estudiantes del Grado de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les herramientas jurídicas, técnicas y prácticas per a un correcto conocimiento del marco legal español, europeo y internacional, que en general sea útil para la practica profesional Desarrollar los objetivos de la normalización y legislación de los alimentos para: - proteger al consumidor - establecer practicas equitativas - determinar prioridades - hacer la publicación y divulgación de las normas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 130.3 KB

Anglès
5 p, 108.0 KB

Castellà
5 p, 107.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-09, última modificación el 2023-03-07



   Favorit i Compartir