Creació d'Empreses i Innovació [103771]
López Orozco, Tatiana
Aparicio, Sebastián
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)

Título variante: Company Creation and Innovation
Título variante: Creación de Empresas e Innovación
Fecha: 2023-24
Resumen: Aquesta assignatura s'emmarca dins del grup d'assignatures del Grau de Direcció Hotelera que tenen a veure amb la gestió d'empreses (comptabilitat, direcció comercial, direcció financera, etc. ), però en aquest cas amb la transversalitat que representen els continguts sobre Emprenedoria i concretament sobre Creació d'empreses i Innovació en l'àmbit del sector turístic. L'enfocament de l'assignatura és molt pràctic i es pretén que els continguts teòrics s'apliquin en forma d'exercicis, simulacions de casos, així com en altres activitats emprenedores complementàries. En finalitzar l'assignatura el/la alumne/a serà capaç de: 1. Conèixer els models teòrics més rellevants i els conceptes claus sobre emprenedoria i creació d'empreses. 2. Conèixer el procés de creació d'empreses: de la generació de la idea al projecte empresarial. 3. Conèixer les característiques de l'empresariat i els recursos necessaris per emprendre. 4. Comprendre i saber aplicar els esmentats coneixements per dur a terme un projecte emprenedor.
Resumen: This subject is part of a series of courses taught in the Bachelor's Degree in Hotel Management, which are related to business management. Nonetheless, this subject is transversal to the contents of entrepreneurship, and particularly of new business formation and innovation within the context of the tourism sector. The subject is more focused on practical issues, and it seeks to apply the theoretical contents of entrepreneurship and innovation through exercises, applied cases, as well as other complementary activities for entrepreneurship. By the end of this course, the student will be able to: 1. To know the more relevant theoretical models and the key concepts of entrepreneurship, new business formation and innovation. 2. To know the new business creation process: from the idea identification through the entrepreneurial project. 3. To be able to identify and understand the different resources necessary for the development and progression of any business. 4. To know the characteristics of a successful entrepreneur and how to identify, acquire, and implement personal disciplines and behaviors. 5. To understand and apply knowledge acquired during the course to carry out an entrepreneurial project. 1.
Resumen: Esta asignatura se enmarca dentro del grupo de asignaturas del Grado de Dirección Hotelera que tienen que ver con la gestión de empresas (contabilidad, dirección comercial, dirección financiera, etc. ), pero en este caso con la transversalidad que representan los contenidos sobre Emprendimiento y concretamente sobre Creación de empresas e Innovación en el ámbito del sector turístico. El enfoque de la asignatura es muy práctico y se pretende que los contenidos teóricos se apliquen en forma de ejercicios, simulaciones de casos, así como en otras actividades emprendedoras complementarias. Al finalizar la asignatura el/la alumno/a será capaz de: 1. Conocer los modelos teóricos más relevantes y los conceptos claves sobre emprendimiento y creación de empresas. 2. Conocer el proceso de creación de empresas: de la generación de la idea al proyecto empresarial. 3. Conocer las características del empresariado y los recursos necesarios para emprender. 4. Comprender y saber aplicar los mencionados conocimientos para llevar a cabo un proyecto emprendedor.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Direcció Hotelera [2502904]
Plan de estudios: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 106.6 KB

Anglès
6 p, 106.7 KB

Castellà
6 p, 107.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2023-07-14, última modificación el 2024-02-10



   Favorit i Compartir