Presentació a Barcelona del primer volum de la Història de la cuina catalana i occitana
Macip, Ferriol
Zabala, Manèl
Marqués, Vicent
Associacion entara Difusion d'Occitània en Catalonha
Betevé

Publicación: Barcelona : Betevé, 2018
Nota: Programa d'Aranèsóc emès per Betevé el 8 de desembre de 2018.
Nota: Les cuines catalanes i occitanes són germanes. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina
Nota: Reproducció de l'original propietat de Betevé
Derechos: Còpia permesa amb finalitat d'estudi o recerca, citant la font "Universitat Autònoma de Barcelona". Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.
Lengua: Versió original en aranès i subtítols en català
Colección: Fons Macip - Zabala
Documento: Video ; Vídeo
Materia: Cuina catalana ; Cuina occitana

Adreça original: https://beteve.cat/aranesoc/aranesoc-119




Presentació a Barcelona del primer volum de la Història de la cuina catalana i occitana

El registro aparece en las colecciones:
Documentos gráficos y multimedia > Vídeos > Informativos occitanos. Fondo Macip – Zabala

 Registro creado el 2023-12-01, última modificación el 2024-03-07



   Favorit i Compartir