Recuperar la història de la Segona República Espanyola
Fontana i Lázaro, Josep, 1931- (Universitat Pompeu Fabra)

Data: 2003
Resum: L'article recull un discurs de Josep Fontana pronunciat l'octubre de 2002 a la Universitat Autònoma de Barcelona on reflexiona entorn la necessitat de formular una nova lectura història de la Segona República espanyola, de la guerra civil i del franquisme.
Resum: El artículo recoge un discurso de Josep Fontana pronunciado en octubre del 2002 en la Universitat Autònoma de Barcelona donde reflexiona acerca de la necesidad de formular una nueva lectura de la historia de la Segunda República española, de la guerra civil y del franquismo.
Resum: The article collects a speech of Josep Fontana pronounced in October, 2002 in the Universitat Autònoma of Barcelona where analises the need to formulate a new reading of the history of the Second Republic, the civil war and of the franco's regime.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Dictadura ; Franquisme ; Guerra Civil ; Segona república ; Franquismo ; Segunda república Victatorial ; Franco's regime ; Civil war ; Second republic
Publicat a: HMiC, N. 1 (2003) p. 147-154, ISSN 1696-4403

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/22052


8 p, 49.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2008-09-29, darrera modificació el 2022-07-31



   Favorit i Compartir