Archaeology an the formal curriculum in Britain : a view from English Heritage
Corbishely, Michael (English Heritage)

Data: 1996
Resum: Un repàs als diferents currículum per a l'ensenyament de la Història que han existit a Gran Bretanya, per acabar en les darreres propostes (amb tot l'enrenou de canvis que han anat patint), serveixen a l'autor per donar la visió que des de l'English Heritage es té del patrimoni arqueològic i la seva funció i utilització educativa en els centres docents d'Anglaterra, Gal·les, Escòcia i Irlanda del Nord.
Resum: Un repaso a los diferentes currículum para la enseñanza de la Historia que han existido en Gran Bretaña, para acabar en las más recientes propuestas (con toda la agitación de cambios que han ido sufriendo), sirven al autor para dar la visión que desde el English Heritage se tiene del patrimonio arqueológico y su función y utilización educativa en los centros docentes de Inglaterra, Gales, Escocia y Irlanda del Norte.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Treballs d'arqueologia, N. 4 (1996) p. 147-157, ISSN 2339-6490

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/TreballsArqueologia/article/view/123067


11 p, 52.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Treballs d'arqueologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2008-12-01, darrera modificació el 2022-02-19



   Favorit i Compartir