Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/30999
El disseny del parc arqueològic de les coves del reclau (Serinyà, Pla de l'Estany)
Soler, Narcís (Universitat de Girona)
Maroto, Julià (Universitat de Girona)
Ortega, David (Universitat de Girona)

Data: 1998
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Publicat a: Treballs d'Arqueologia, N. 5 (1998) p. 35-43, ISSN 1134-9263



9 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Treballs d'arqueologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2008-12-02, darrera modificació el 2017-04-06



   Favorit i Compartir