Cobalto 49
Santos Torroella, Rafael.

Publicació: Barcelona : Cobalto, [1949]-1950
Descripció: Il.; 35 cm.
Periodicitat: Irregular
Dates de publicació: [Fascículo 1 (1949)]-fascículo no. 3 (1950)
Resum: L'editorial Cobalto (1947-1953) va donar cobertura i edità com a publicació periòdica els fascicles de Cobalto 49. La revista o fascicles es presentaven com l'òrgan d'expressió de l'associació del mateix nom i alhora era una mena de suplement de la mateixa editorial. El primer fascicle es publicà amb motiu de l'exposició sobre Joan Miró a les Galerias Layetanas. El segon fascicle es titula Las miniaturas y retratos de Goya i el tercer Escuela de Altamira.
Resum: La editorial Cobalto (1947-1953) dió cobertura y editó como publicación periódica los fascículos de Cobalto 49. La revista o fascículos se presentaban como el órgano de expresión de la asociación del mismo nombre, siendo una especie de suplemento de la misma editorial. El primer fascículo se publicó con motivo de la exposición sobre Joan Miró en las Galerías Layetanas. El segundo fascículo trata de Las miniaturas y retratos de Goya y el tercero de la Escuela de Altamira.
Resum: The publisher Cobalto (1947-1953) published as a periodical the fascicles of Cobalto 49, being an organ of expression of the association of the same name and a kind of supplement to the editorial. The first issue was published on the occasion of the exhibition of Joan Miró at the Galeries Layetanas. The second issue deals on the Miniatures and Portraits by Goya and the third issue on the School of Altamira.
Nota: Fundada i dirigida per: Rafael Santos Torroella ; col·laboradors: J. Camón Aznar, E. Serra, Martín Sebastián Soria, etc.
Nota: Vegeu l'exposició Rafael Santos Torroella, Biblioteca d'Humanitats UAB, 2009
Nota: El núm. 1 no té designació numèrica ni cronològica
Nota: Amb motiu de l'exposició de Joan Ponç a l'Institut français (Barcelona), es publica un catàleg que pot ser considerat el núm. 4 i darrer de la revista
Drets: Còpia permesa amb finalitat d'estudi o recerca, citant la font "Universitat Autònoma de Barcelona". Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.
Llengua: Castellà
Geogràfic: Catalunya -- Barcelona (Província) -- Barcelonès -- Barcelona
Document: Text ; Publicació en sèrie
Matèria: Art ; Revistes

Cobalto: Arte antiguo y moderno: https://ddd.uab.cat/record/27497
Exposició sobre Rafael Santos Torroella: https://ddd.uab.cat/record/48216


1949
Joan Miró
8 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Publicacions periòdiques > Revistes > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic - Revistes
Publicacions periòdiques > Revistes > Revistes antigues d'art i cultura
Publicacions periòdiques > Revistes de fons antic

 Registre creat el 2009-02-09, darrera modificació el 2022-04-18



   Favorit i Compartir