To cite this record: http://ddd.uab.cat/record/33945
Cobalto 49.
Santos Torroella, Rafael.

Imprint: Barcelona : Cobalto, [1949]-1950.
Description: Il.; 35 cm.
Frequency: Irregular.
Dates of publication: [Fascículo 1 (1949)]-fascículo no. 3 (1950)
Abstract: L’editorial Cobalto (1947-1953) va donar cobertura i edità com a publicació periòdica els fascicles de Cobalto 49. La revista o fascicles es presentaven com l’òrgan d’expressió de l’associació del mateix nom i alhora era una mena de suplement de la mateixa editorial. El primer fascicle es publicà amb motiu de l’exposició sobre Joan Miró a les Galerias Layetanas. El segon fascicle es titula Las miniaturas y retratos de Goya i el tercer Escuela de Altamira.
Abstract: La editorial Cobalto (1947-1953) dió cobertura y editó como publicación periódica los fascículos de Cobalto 49. La revista o fascículos se presentaban como el órgano de expresión de la asociación del mismo nombre, siendo una especie de suplemento de la misma editorial. El primer fascículo se publicó con motivo de la exposición sobre Joan Miró en las Galerías Layetanas. El segundo fascículo trata de Las miniaturas y retratos de Goya y el tercero de la Escuela de Altamira.
Abstract: The publisher Cobalto (1947-1953) published as a periodical the fascicles of Cobalto 49, being an organ of expression of the association of the same name and a kind of supplement to the editorial. The first issue was published on the occasion of the exhibition of Joan Miró at the Galeries Layetanas. The second issue deals on the Miniatures and Portraits by Goya and the third issue on the School of Altamira.
Note: Fundada i dirigida per: Rafael Santos Torroella ; col·laboradors: J. Camón Aznar, E. Serra, Martín Sebastián Soria, etc.
Note: Vegeu l'exposició Rafael Santos Torroella, Biblioteca d'Humanitats UAB, 2009
Note: El núm. 1 no té designació numèrica ni cronològica.
Note: Amb motiu de l'exposició de Joan Ponç a l'Institut français (Barcelona), es publica un catàleg que pot ser considerat el núm. 4 i darrer de la revista.
Rights: Còpia permesa amb finalitat d'estudi o recerca, citant la font "Universitat Autònoma de Barcelona". Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.
Language: Castellà
Geographical: Catalunya -- Barcelona (Província) -- Barcelonès -- Barcelona.
Document: Text
Subject: lemac. ; Art ; Revistes

Cobalto: Arte antiguo y moderno: http://ddd.uab.cat/record/27497


1949
Joan Miró
8 p, 1.7 MB

Rafael Santos Torroella
900x637, 2.1 KB

The record appears in these collections:
Periodical publications > Journals > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic - Journals
Periodical publications > Journals > Old art and culture journals
Periodical publications > Antique journals

 Record created 2009-02-09, last modified 2016-06-26   Favorit i Compartir