Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/35
Papers : revista de sociologia
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sociologia

Títol uniforme: Papers (Universitat Autònoma de Barcelona)
Publicació: Bellaterra : UAB, Servei de Publicacions , 1973-.
Periodicitat: Trimestral.
Dates de publicació: Vol. 1 (1973)-
Nota: Papers és una publicació fundada pel Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1972; és la degana de les revistes catalanes de sociologia i una de les primeres a tot Espanya. És una revista especialitzada en temes sociològics, oberta al'ampli ventall de problemes que d'altres ciències socials analitzen i investiguen, des de la seva perspectiva. A les seves pàgines hi tenen cabuda els temes més representatius de les ciències socials a Espanya i al món occidental, en general. Així, s'hi han publicat els debats teòrics i metodològics d'actualitat en les diferents ciències socials, la investigació més recent sobre temes d'interès prioritari en les ciències socials; i també hi trobem el seguiment analític de l'evolució de l'estructura social espanyola, al doble nivell de l'Estat i de les autonomies.
Nota: Índex d'impacte. Papers ha estat seleccionada per l'In-RECS (Índice de impacto de las Revistas Españolas de Ciencias Sociales) com a revista científica font en el seu àmbit. In-RECS és un índex bibliomètric que ofereix informació estadística a partir de les cites bibliogràfiques per tal de determinar la influència i l'impacte científic de les revistes espanyoles en ciències socials i dels autors que publiquen en les mateixes.
Nota: Participants. A les seves pàgines figuren el professorat de la facultat de Ciències Polítiques i de sociologia de la UAB, figures destacades d'altres universitats espanyoles i personalitats de renom internacional: José Luis Aranguren, Raymond Aron, Peter Berger, Norberto Bobbio, Pierre Bourdieu, Ray Pahl, Irving R. Zeitlin i altres.
Nota: Destinataris. És una revista especialitzada que cerca el seu públic entre els experts, els estudiants i els acadèmics vinculats professionalment a les ciències socials. És, al mateix temps, una revista oberta que vol ser coneguda i llegida per totes aquelles persones que segueixen, amb puntualitat i rigor, l'anàlisi de la societat que les envolta.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Indexat per: CSIC, Compludoc, Dialnet, DICE, e-Revist@s, Francis, Índice Español de Ciencias Sociales y Humanidades (ISOC), International Bibliography of the Social Sciences (IBSS)., Latindex, PCI Full Text (col·lecció antiga), RESH, SocIndex, SocIndex Full Text, Sociological Abstracts
Document: Revistes electròniques
Matèria: Sociologia ; Revistes ; Ciències socials
ISSN: 2013-9004 ; 0210-2862 (versió paper)

El registre apareix a les col·leccions:
Publicacions periòdiques > Revistes > Revistes de la UAB

 Registre creat el 2006-03-13, darrera modificació el 2016-07-20   Favorit i Compartir