Características bioquímicas del músculo, calidad de la carne y de la grasa de conejos seleccionados por velocidad de crecimiento
Ramírez Telles, Jorge Alberto
Gil Farrés, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Oliver i Pratsevall, M. Àngels, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Imprint: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005
Abstract: Vegeu jartresum1de1. pdf.
Note: Consultable des del TDX
Note: Descripció del recurs: 18 febrer 2005
Note: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària. Departament de Ciències Animals i dels Aliments, 2004
Rights: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Language: Castellà
Document: Tesi doctoral
Subject: Carn de conill ; Anàlisi
ISBN: 8468909386

Adreça alternativa:: https://hdl.handle.net/10803/5655


204 p, 1.1 MB

4 p, 55.2 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Doctoral theses

 Record created 2009-05-07, last modified 2024-01-11



   Favorit i Compartir