Primeres Jornades de Geografia i Urbanisme (Girona, 19 i 20 de maig de 1994)
Vicente, Joan (Universitat de Girona. Secció de Geografia)

Títol variant: Primeras Jornadas de Geografía y Urbanismo (Gerona, 17y 20 de mayo de 1994)
Títol variant: Premières Journées de Géographie et d'Urbanisme (Gérone 19-20 mai 1994)
Títol variant: First Meeting on Geography and Urbanism (Girona, 19-20th may 1994)
Data: 1995
Resum: Durant els dies 19 i 20 del passat mes de maig es van celebrar a Girona les I Jornades de Geografia i Urbanisme organirzades per la Unitat de Geografia de la Universitat de Girona, la Delegació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el Pla de la Ciutat de Girona. El contingut dels dos dies de debat va girar al voltant dels nous models d'organització territorial i les noves formes de planejament. La primera sessió va tenir un clar contingut teòric, amb aportacions dels professors G. Dematteis de Tori i F. Indovina de Venècia. La segona sessió es va Centrar en l'anàlisi de dos casos concrets: el Pla de la Ciutat de Girona i el Pla Territorial de la Regió Metropolitana de Barcelona.
Resum: Durante los días 19 y 20 del pasado mes de mayo se celebraron en Gerona las I Jornadas de Geografía y Urbanismo organizadas por la Unitat de Geografia de la Universitat de Girona, la delegación en Gerona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya y el Pla de Ciutat de Girona. El contenido de los dos días de debate giró en torno a nuevos modelos de organización territorial y nuevas formas de planificación. La primera sesión he de contenido teórico con aportaciones de los profesores G. Dematteis de Turín y F. Indovina de Venecia. La segunda sesión se centró en el análisis de dos casos concretos: el Pla de Ciutat de Girona y el Plan Territorial de la Región Metropolitana de Barcelona.
Resum: Les jours 19 et 20 du dernier mai on a celebré les Ières "Jornades de Geografia i Urbanisme", organisées pour l'Unitat de Geografia de la Universitat de Girona, la delegation à Gérone du Col·legi d'Arquitectes de Catalunya et le Pla de Ciutat de Girona. Le debat, le premier jour, a eté centré en les nouvelles formes d'organisation de l'espace fonctionel et de planification, avec la participation des professeurs italiens G. Dematteis et F. Indovina. Le second jour on a étudié des cas especifiques: le Pla de Ciutat de Girona et le Pla Territorial de la Regió Metropolitana de Barcelona.
Resum: During de last may, the 19th and 20th, the Unitat de Geografia de la Universitat de Girona, the delegation in Girona of the Col·legi d'Arquitectes de Catalunya and the Pla de Ciutat de Girona organizated the "1st Jornades de Geografia and Urbanisme" in the city of Girona. The contents of the debates were centred, the first day, on the new models of territory functional organization amb forms to planning, by G. Dematteis from Torino and F. Indovina from Venice. The second day contents an analisys of concrete cases: the Pla de Ciutat de Girona, the strategic plan of the city, and the Territorial Plan of the metropolitan area of Barcelona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Altres ; altres ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 27 (1995) p. 189-192, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41714


4 p, 140.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica

 Registre creat el 2009-05-08, darrera modificació el 2022-05-15



   Favorit i Compartir