II Congrés de Ciència del Paisatge : paisatge i medi ambient (Cardedeu, 12-14 de setembre de 1994)
Vila Subirós, Josep (Universitat de Girona. Secció de Geografia)

Títol variant: II Congreso de Ciencia del Paisaje: paisaje y medio ambiente (Cardedeu, 12-14 de septiembre de 1994)
Títol variant: IIème Congrès de la Cience des Paysages: paysage et environnement (Cardedeu, 12-14 septembre 1994)
Títol variant: 2nd Congress of Landscape Science: Landscape and Environment (Cardedeu, 12-14th september 1994)
Data: 1995
Resum: Els dies 12, 13 i 14 de setembre de 1994 va tenir lloc al municipi de Cardedeu (Vallès Oriental), el II Congrès de Ciencia del Paisatge organitzat per l'Equip Universitari del Paisatge de la Universitat de Barcelona. Els objectius principals de la trobada foren, per una banda, aprofundir en el coneixement de les relacions existents entre paisatge i medi ambient, el paisatge en I'educació ambiental, el paisatge i la problemàtica del desenvolupament sostenible; i, per l'altra, estendre els contactes a nivell internacional entre els diferents experts.
Resum: Los dias 12, 13 y 14 de septiembre de 1994 tuvo lugar en el municipio de Cardedeu (Vallès Oriental), el II Congreso de Ciencia del Paisaje organizado por el Equip Universitari del Paisatge de la Universitat de Barcelona. Los principales objectivos de la reunión fueron, por un lado, profundizar en el conocimiento de las relaciones existentes entre paisaje y medio ambiente, el paisaje en la educación ambiental, el paisaje y la problemática del desarrollo sostenible; y por otro, extender los contactos a nivel internacional entre los diferentes expertos.
Resum: Les 12, 13 et 14 septembre 1994 s'est tenu à le municipe de Cardedeu (Vallès Oriental), le "II Congrés de Ciència del Paisatge" organisé par l'"Equip Universitari del Paisatge de la Universitat de Barcelona". Les objectifs du la réunion etaient approfondir dans la recherche des relations existants entre paysage et environnement, le paysage dans l'éducation ambiantel, le paysage et la problematique du développement soutenable et étendre les contacts au niveaux international entre les différents experts.
Resum: From 12th to 14th of September 1994, the "II Congrés de Ciencia del Paisatge" took place in Cardedeu (Vallès Oriental). It was organized by the "Equip Universitari del Paisatge de la Universitat de Barcelona". The main objectives of the meeting were to go deeply into the landscape in environmental education, the landscape and the problem of sustainable development; as well to extend the international contacts between the various experts.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Altres ; altres ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 27 (1995) p. 193-197, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41715


5 p, 181.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica

 Registre creat el 2009-05-08, darrera modificació el 2023-05-22



   Favorit i Compartir