Sistema gràfic de depuració per xarxes (NoC)
Gallego Parejo, Miquel Àngel
Portero Trujillo, Antonio, dir.
Rodríguez Alsina, Aitor, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 48 p.
Resum: Aquest projecte descriu el disseny i desenvolupament d'una eina gràfica per a la depuració de projectes desenvolupats amb un llenguatge de descripció de sistemes com és el SystemC. Amb aquest llenguatge s'ha desenvolupat una NoC (Network on Chip). L'eina desenvolupada mostra de forma visual l'arquitectura de la xarxa NoC, els valors dels senyals que es transmeten a través de la xarxa i estadístiques sobre aquests per tal de poder fer un seguiment exhaustiu i agilitzar la recerca d'errors com interbloquejos, pèrdua de dades i d'altres. Al concentrar en un únic entorn la descripció de la NoC i les dades relatives a les senyals en temps de simulació, proporciona un valor afegit a altres eines disponibles per a realitzar aquesta tasca.
Resum: Este proyecto describe el diseño y desarrollo de una herramienta gráfica para la depuración de proyectos desarrollados con un lenguaje de descripción de sistemas como es el SystemC. Con este lenguaje se ha desarrollado una NoC (Network on Chip). La herramienta desarrollada muestra de forma visual la arquitectura de la red NoC, los valores de las señales que se transmiten a través de la red y estadísticas sobre estas para poder hacer un seguimiento exhaustivo y agilizar la búsqueda de errores como interbloqueos, pérdida de datos u otros. Al concentrar en un único entorno la descripción de la NoC y los datos relativos a las señales en tiempo de simulación, proporciona un valor añadido a otras herramientas disponibles para realizar esta tarea.
Resum: This project describes the design and development of a graphical tool to debug projects that are developed with a system description language like is the SystemC. A NoC(Network on Chip) was developed with this language. The developed tool shows visually the NoC network architecture, the signals values that are transmitted through the network and statistics about this signals to get an exhaustive record and improve the errors search such as: deadlocks, data loss and others. Including in just one environment the NoC description and the information relative to the signals in simulation time providing an added value to other available tools to realize this task.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Ordinadors, Xarxes d' ; Gestió



Projecte
48 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-08-23



   Favorit i Compartir