Estudio, análisis y mejora de un sistema de gestión de expedientes
Lozano Romera, David
Ferrer, Carles, (Ferrer i Ramis), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Miralles i Fàbregues, Jaume (Steria Ibérica S.A.U.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 122 p.
Resum: El proyecto consistió en el estudio, propuesta y realización de una serie de mejoras derivadas del análisis de un sistema de gestión de expedientes. El sistema analizado es SEDAS, un producto de gestión de los procesos de recobro de deudas desarrollado por Steria. Las mejoras se concentraron en la parametrización y mejora de diversos apartados tales como el modelo de datos, el sistema de generación de informes o la interfaz gráfica.
Resum: El projecte va consistir en l'estudi, proposta i realització d'una serie de millores derivades de l'anàlisi d'un sistema de gestió d'expedients. El sistema analitzat és SEDAS, un producte de gestió del procés de recobrament de deutes desenvolupat per Steria. Les millores es van concrentrar en la parametrització i la millora de diversos apartats tal com el model de dades, el sistema de generació d'informes o la interficie gràfica.
Resum: The project consisted in the study, proposal and development of some improvements made by the result of the analysis of a file management system. The system analysed is SEDAS, it is a product that manage debt recovering processes developed by Steria. The improvements were concentrated in the parametrizing and improving of sections like the data model, the report generation system or the graphic interface.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistemes d'informació per a la gestió ; Empreses ; Automatització ; Gestió financera



122 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir