Contribució a la mobilitat inter-plataforma d'agents mòbils : protocol de migració fragmentada
Suades Méndez, Gerard
Cucurull Juan, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 112 p.
Resum: En aquest projecte s'ha dissenyat un protocol de migració d'agents mòbils per a l'arquitectura IPMA basat en l'enviament dels agents fragmentats en diversos missatges FIPA ACL. Aquest s'ha implementat dins el servei de migració JIPMS per a la plataforma JADE. Finalment s'ha dut a terme un conjunt exhaustiu de tests per avaluar-ne el rendiment i comparar-lo amb altres protocols de migració existents.
Resum: En este proyecto se ha diseñado un protocolo de migración de agentes móviles para la arquitectura IPMA basado en el envío de los agentes fragmentados en varios mensajes FIPA ACL. Éste se ha implementado dentro del servicio de migración JIPMS para la plataforma JADE. Finalmente se han llevado a cabo un conjunto exhaustivo de tests para evaluar su rendimiento y compararlo con otros protocolos de migración existentes.
Resum: In this project a mobile agents migration protocol for the IPMA architecture based on the transference of agents fragmented in several FIPA ACL messages has been designed. This protocol has been implemented in the migration service JIPMS for the JADE platform. Finally a comprehensive set of tests has been carried out in order to evaluate the migration performance and compare it with other existing migration protocols.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Agents mòbils (Software d'ordinador) ; Protocols de xarxes d'ordinadors



112 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir