Geoposicionament per a dispositius mòbils
Irazusta Cusò, Pere
Valderrama Vallès, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 116 p.
Resum: Aquest projecte té dues parts diferenciades. La primera consisteix en un estudi de la situació actual dels SIG i de les aplicacions que hi treballen. La segona és la planificació, disseny i estudi de viabilitat tant tècnica com econòmica d'un projecte en que el component SIG i la mobilitat tenen un pes determinant.
Resum: Este proyecto tiene dos partes diferenciadas. La primera consiste en un estudio de la situación actual de los SIG y de las aplicaciones que trabajan con ellos. La segunda es la planificación, diseño y estudio de viabilidad, tanto técnica como económica, de un proyecto en que el componente SIG y la movilidad tienen un peso determinante.
Resum: This project has two differentiated parts. The first one is a study about the state of art of GIS and the applications that work with them. The second one is the planning, designing and studding the viability, both technical and economical, about a project where GIS and mobility play a primary role.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Comunicació, Sistemes mòbils de ; Sistema de posicionament global



116 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir