Sistema esteganogràfic per imatges JPEG2000
Torres Rodríguez, Álex
Rifà i Coma, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 59 p.
Resum: En este proyecto se implementan tres algoritmos esteganográficos diferentes usando JPEG2000 como portador del mensaje, se calcula el rendimiento de cada uno de ellos y se comparan usando una gráfica. El objetivo es visualizar para unos casos específicos que el algoritmo basado en el producto de dos códigos lineales perfectos tiene mejor rendimiento que el obtenido con algoritmos como el F5 y el LSB.
Resum: En aquest projecte s'implementen tres algorismes esteganogràfics diferents utilitzant JPEG2000 com a portador del missatge, es calcula el rendiment de cadascú d'ells i es comparan mitjançant una gràfica. L'objectiu és visualitzar per a uns casos específics que l'algorisme basat en el producte de dos codis lineals perfectes té millor rendiment que l'obtingut amb algorismes com l'F5 i l'LSB.
Resum: In this project three steganographic algorithms are implemented using JPEG2000 as cover medium for the secret message, performance of each of them are calculated and compared using a graphic. The aim of the project is to visualize that when some specific conditions are met, the algorithm based on product perfect codes has better performance than the one achieved with algorithms like F5 and LSB.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Criptografia ; Algorismes computacionals



59 p, 858.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir