Bioinformática : consultas cruzadas a bases de datos biomédicas remotas
Rodríguez Cía, Antonio
Villanueva Pipaón, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Huerta Casado, Mario, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 168 p.
Resum: En la presente memoria se detallan con exactitud los pasos y procesos realizados para construir una aplicación que posibilite el cruce de datos genéticos a partir de información contenida en bases de datos remotas. Desarrolla un estudio en profundidad del contenido y estructura de las bases de datos remotas del NCBI y del KEGG, documentando una minería de datos con el objetivo de extraer de ellas la información necesaria para desarrollar la aplicación de cruce de datos genéticos. Finalmente se establecen los programas, scripts y entornos gráficos que han sido implementados para la construcción y posterior puesta en marcha de la aplicación que proporciona la funcionalidad de cruce de la que es objeto este proyecto fin de carrera.
Resum: En la present memòria es detallen amb exactitud els passos i processos realitzats per a construir una aplicació que possibiliti l'encreuament de dades genètiques a partir d'informació continguda en bases de dades remotes. Desenvolupa un estudi en profunditat del contingut i estructura de les bases de dades remotes del NCBI i del KEGG, documentant una mineria de dades amb l'objectiu d'extreure d'elles la informació necessària per a desenvolupar l'aplicació d'encreuament de dades genètiques. Finalment s'estableixen els programes, scripts i entorns gràfics que han estat implementats per a la construcció i posterior engegada de l'aplicació que proporciona la funcionalitat d'encreuament de la qual és objecte aquest projecte fi de carrera.
Resum: This text describes the steps and processess that have been done in order to build an application that makes possible the genomic data crossing using information storaged in remote databases. It develops an exhaustive study of NCBI's and KEGG's databases structure and content, documenting a data mining with the main purpose of extracting the necessary information from these databases, in order to build the genomic data crossing application. It also describes the programs, scripts and grafical interfaces that have been used in order to create and run the final application that makes possible the main aim of this End Of Career Purpose.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Bases de dades, Cerca en



168 p, 6.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-11-07



   Favorit i Compartir