Google Scholar: cites
Cap a una nova interpretació del paradigma de Milgram
Notó i Brulles, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona)

Data: 1981
Resum: En este artículo se ensaya un replanteamiento en la interpretación de los resultados experimentales de MILGRAM (1974) sobre la obediencia. Esta reinterpretación se realiza a través de las aportaciones más recientes de la Escuela Europea de Psicosociología, particularmente la de Ginebra (Doise, Deschamps, Mugny) y la línea psicodinámica que plantea el Socio-psicoanálisis (Mendel). Poniéndose un especial énfasis en el análisis de los distintos niveles de articulación en Psicosociología Experimental y en el Sociopsicoanálisis.
Resum: This article presents a new perspective in the interpretation of the experimental results of Milgram (1974) about obedience. This new perspective takes into account the most recent contributions of the European School of Social Psychology, mainly the Geneve School (Doise, Deschamps, Mugny) and Social Psychoanalysis (Mendel). Special emphasis is put on the analysis of the different levels of articulation in Experimental Social Psychology and Social Psychoanalysis.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Quaderns de psicologia, Vol. 4, Núm. (1981) , p. 151-162, ISSN 2014-4520

Adreça original: https://www.quadernsdepsicologia.cat/article/view/v4-noto
DOI: 10.5565/rev/qpsicologia.392


12 p, 414.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Quaderns de psicologia
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-05-25, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir