Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/59763
Anàlisi química de diversos components de la Coca–Cola
Banús Martí, Jordi
Núñez Burcio, Oscar
Miquel Plana, Irene

Data: 2010
Resum: En aquest treball de recerca s'han utilitzat tècniques analítiques senzilles que ens han permès trobar la quantitat de diversos components de la Coca–Cola. Mitjançant mesures de densitat s'ha determinat el contingut de sucre, a través d'una valoració àcid–base s'ha trobat la concentració d'àcid fosfòric, i la concentració de cafeïna s'ha determinat pel mètode d'extracció líquid–líquid.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Coca-cola ; Anàlisi química ; Densitat ; Sucre ; Àcid–base ; Extracció líquid–líquid
Publicat a: Ciències: revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 16 (juny 2010) , p. 2-5, ISSN 1699-6712

Adreça alternativa: http://www.raco.cat/index.php/Ciencies/article/view/203535


4 p, 184.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ciències
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-06-30, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir