Als diputats de la Mancomunitat de Catalunya en pendre possessió de la presidència per a la qual fou novament elegit
Puig i Cadafalch, Josep, 1867-1956
Impremta de la Casa de la Caritat

Publicació: Barcelona : Impremta de la Casa de Caritat, 1919
Descripció: 17 p.
Resum: Discurs de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch llegit el 12 de setembre de 1919 als diputats de la Mancomunitat de Catalunya, on fa un resum de la situació de la Catalunya de l'època, dins del qual hi ha diverses consideracions entorn el món de l'art.
Resum: Discurso del arquitecto Josep Puig i Cadafalch leído el 12 de septiembre de 1919 a los diputados de la Mancomunitat de Cataluña, en el cual se hace un resumen de la situación de la Cataluña de la época, y dentro del cual hay diversas consideraciones entorno al mundo del arte.
Resum: Speech by the architect Josep Puig i Cadafalch read in 12 September 1919 to the Members of the Commonwealth of Catalonia, with a summary of Catalonia's status at the time and several considerations around the world of art.
Contingut: Amb: Missatge del Consell Permanent en Defensa dels Drets de la Llengua Catalana (1916) ; Declaració relativa al règim jurídic de Catalunya (Acords de l'assemblea del mes de maig de 1918) ; Comissió d'educació general (1922)
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Puig i Cadafalch, Josep, Assaigs, conferències, etc. 1867-1956



136 p, 69.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-19, darrera modificació el 2024-03-08



   Favorit i Compartir