Google Scholar: cites
"¿Y si las cosas fueran de otra manera?" : La mirada compromesa de Dolores Juliano
Alvarez, Bruna
Barrera, Elisenda
Bernal Martínez, Aina
Eisele, Bàrbara

Data: 2010
Resum: En aquesta ocasió el Projecte Entrevistes ha tingut el privilegi de parlar amb la Dolores Juliano, tot una referència en l'antropologia espanyola. Al llarg de la conversa que vam tenir amb ella la professora Juliano ens va parlar de la seva trajectòria personal, de com va anar a parar a Catalunya i a la Universitat de Barcelona, alhora que ens explicava com era l'antropologia a Espanya als anys 70 per a algú que venia de la dictadura a Argentina. Però també va tenir temps per donar-nos la seva visió actual de la qüestió de gènere a través de les seves recerques més recents sobre les treballadores sexuals. Tota una classe magistral sobre la vinculació necessària entre teoria i pràctica, dedicació acadèmica i compromís social amb els/les més desafavorits/des, en una inoblidable conversa!.
Resum: En esta ocasión el Projecte Entrevistes ha gozado del privilegio de charlar con Dolores Juliano, todo un referente dentro de la antropología española. A lo largo de la entrevista la profesora Juliano nos habló de su trayectoria personal, de como llegó a Cataluña y más concretamente a la Universidad de Barcelona, al mismo tiempo que nos contaba como era la antropología en España en los años 70 para alguien que venía de la dictadura en Argentina. Pero también tuvo tiempo para darnos su visión actual de la cuestión del género a través de sus más recientes investigaciones sobre las trabajadoras sexuales. ¡Toda una clase magistral sobre la necesaria vinculación entre teoría y pràctica, entre dedicación académica y compromiso social con los/las más desfavorecidos/das, en una inolvidable conversación!.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Perifèria : revista de recerca i formació en antropologia, Núm. 12 (Juny 2010) , ISSN 1885-8996

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Periferia/article/view/199659
Adreça original: https://revistes.uab.cat/periferia/article/view/v12-n1-alvarez-barrera-bernal-et-al
DOI: 10.5565/rev/periferia.542


29 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Perifèria
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2010-09-06, darrera modificació el 2021-12-12



   Favorit i Compartir