Posada a punt i validació de l'anàlisi d'urea en llet crua mitjançant IR per transformada de Fourier
Cabrespina Abril, Anna
Baeza Labat, Maria del Mar, dir.
Jubert, Anna, tut.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 79 p.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és posar a punt el mètode d'anàlisi d'urea en llet crua de vaca mitjançant la tècnica d'Infraroig per Transformada de Fourier (Fourier Transform Infrared Spectroscopy, FTIR). S'haurà de portar a terme la validació del mètode per FTIR (seguint els criteris de la ISO 17025) mitjançant la comparació amb el mètode de referència utilitzat actualment al laboratori.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Química Industrial i Introducció a la Recerca Química / Industrial Chemistry and Introduction to Chemical Research [4313385]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial
Document: Treball final de grau
Matèria: Llet ; Anàlisi ; Tècnica



79 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2010-09-07, darrera modificació el 2025-04-11



   Favorit i Compartir